גלידוניות שוקולד מדהימות תוצרת בית | השף הלבן

גלידוניות שוקולד ביתיות

גלידוניות שוקולד מצופות שוקולד, מושחתות וקלות להכנה בזכות השמנת להקצפת קרם וניל! תענוג קייצי נהדר שמכינים מ-4 מרכיבים בלבד

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידוניות שוקולד מצופות תוצרת בית
צילום: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 20-25 יחידות:

  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 3 כפות קקאו
  • 150 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 1 כף שמן זית
גודל תבנית: כלי: 18*18

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הוניל לקצפת תפוחה ויציבה.

  • 02.

    מוסיפים את הקקאו לקצפת ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.

  • 03.

    מעבירים את הקצפת לתבנית, מיישרים ומקפיאים כשעתיים- עד להקפאה מלאה.

  • 04.

    ממיסים במיקרוגל בזהירות את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים להמסה ואיחוד.

  • 05.

    מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים את הגלידה שנוצרה למלבנים קטנים.

  • 06.

    בעזרת שיפוד טובלים כל מלבן בשוקולד לציפוי אחיד ומניחים במגש, אם צריך מחזירים מידי פעם את המלבנים למקפיא.  

הכנת? כאן מדרגים
(37)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.