גלידוניות שוקולד מדהימות תוצרת בית | השף הלבן

גלידוניות שוקולד ביתיות

גלידוניות שוקולד מצופות שוקולד, מושחתות וקלות להכנה בזכות השמנת להקצפת קרם וניל! תענוג קייצי נהדר שמכינים מ-4 מרכיבים בלבד

גלידוניות שוקולד מצופות תוצרת בית מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידוניות שוקולד מצופות תוצרת בית
צילום: אריאל בן חמו

המרכיבים ל20-25 יחידות:

  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 3 כפות קקאו
  • 150 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 1 כף שמן זית
גודל תבנית: כלי: 18*18

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הוניל לקצפת תפוחה ויציבה.

  • 02.

    מוסיפים את הקקאו לקצפת ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.

  • 03.

    מעבירים את הקצפת לתבנית, מיישרים ומקפיאים כשעתיים- עד להקפאה מלאה.

  • 04.

    ממיסים במיקרוגל בזהירות את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים להמסה ואיחוד.

  • 05.

    מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים את הגלידה שנוצרה למלבנים קטנים.

  • 06.

    בעזרת שיפוד טובלים כל מלבן בשוקולד לציפוי אחיד ומניחים במגש, אם צריך מחזירים מידי פעם את המלבנים למקפיא.  

הכנת? כאן מדרגים
(37)