ברד פודינג YOLO לבן | השף הלבן

ברד פודינג YOLO לבן

ברד פודינג הוא קינוח אנגלי מסורתי. אנחנו בחרנו לעשות את הגרסה השוקולדית שלו

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל 6:

  • 1/2 חלה (לא חייבת להיות טריה) חתוכה לפרוסות בעובי של כסנטימטר וחצי
  • 2 מיכלים יולו לבן
  • 500 מ"ל (מיכל גדול או 2 מיכלים קטנים) שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • אופציה לתוספת: פצפוצי שוקולד
גודל תבנית: תבנית בקוטר 20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים את פרוסות החלה בתבנית. אם רוצים תוספת של פצפוצי שוקולד מפזרים את הפצפוצים בשלב זה על גבי התבנית.

  • 02.

    מערבבים את היולו עם השמנת המתוקה, הביצים ותמצית הוניל לתערובת אחידה ומעט דלילה ויוצקים מעל החלות. מניחים לתערובת לנוח למשך כחצי שעה לשם ספיחת נוזלים.

  • 03.

    אופים את התערובת בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה.

  • 04.

    מגישים חם מהתנור – אשר להגיש עם יולו שוקולד כרוטב נלווה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.