מתכון עוגיות שוקולד קוקוס | השף הלבן

עוגיות שוקולד קוקוס

עוגיות כשרות לפסח וטעימות במיוחד

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות שוקולד קוקוס
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 24 מנות:

  • 2 כוסות שבבי קוקוס
  • 2 חלבונים
  • 100 גרם אבקת סוכר
לציפוי שוקולד:
  • 50 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
  • 1/3 מיכל (80 מ"ל) שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 02.

    בקערה, מניחים את שבבי הקוקוס והחלבונים ומערבבים לעיסה אחידה.

  • 03.

    מוסיפים את אבקת סוכר בהדרגה ותוך כדי ערבול.

  • 04.

    קורצים מהעיסה חתיכות בגודל כדור פינג פונג ומניחים בתבנית. אופים כ-15 דקות, עד להזהבה. מניחים להתקרר.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    להכנת הציפוי, מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה עדינה. יוצקים את השמנת מעל השוקולד וממתינים 5 דקות. מערבבים לתערובת חלקה וסמיכה. בעזרת כף יוצקים מעל כל עוגיה מציפוי השוקולד. מניחים לציפוי להתקרר ולהתקשות לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(944)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.