מתכון עוגיות שוקולד קוקוס | השף הלבן

עוגיות שוקולד קוקוס

עוגיות כשרות לפסח וטעימות במיוחד

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות שוקולד קוקוס
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל24 מנות:

  • 2 כוסות שבבי קוקוס
  • 2 חלבונים
  • 100 גרם אבקת סוכר
לציפוי שוקולד:
  • 50 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
  • 1/3 מיכל (80 מ"ל) שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 02.

    בקערה, מניחים את שבבי הקוקוס והחלבונים ומערבבים לעיסה אחידה.

  • 03.

    מוסיפים את אבקת סוכר בהדרגה ותוך כדי ערבול.

  • 04.

    קורצים מהעיסה חתיכות בגודל כדור פינג פונג ומניחים בתבנית. אופים כ-15 דקות, עד להזהבה. מניחים להתקרר.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    להכנת הציפוי, מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה עדינה. יוצקים את השמנת מעל השוקולד וממתינים 5 דקות. מערבבים לתערובת חלקה וסמיכה. בעזרת כף יוצקים מעל כל עוגיה מציפוי השוקולד. מניחים לציפוי להתקרר ולהתקשות לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(944)