עוגיות סנדביץ' שוקולד במילוי קרם ריבת חלב-קפה
עוגיות פריכות ועדינות בטעם שוקולד מריר שבתוכן קרם ריבת חלב עם ארומת קפה. מתוק אלגנטי ללא גלוטן (כל הקמחים נמצאים בסופר)
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל12-13 מנות:
לעוגיות שוקולד פריכות:
- 1/2 1 כוסות קורנפלור
- 1/2 כוס שקדים טחונים
- 1/2 כוס קמח תירס
- 2 כפות קקאו לא ממותק
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 150 גרם חמאה "תנובה" בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
- 1 ביצה
למילוי:
- כוס ריבת חלב
- כפית אבקת נס קפה מומסת בכפית מים רותחים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים במעבד מזון את מרכיבי העוגיות ומעבדים לעיסה אחידה. מכסים ומצננים במקרר כשעה.
-
02.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. בעזרת הידיים יוצרים מהעיסה כדורים קטנים בקוטר 3 ס"מ ומניחים בתבנית במרווח של 3 ס"מ זה מזה. לוחצים ומשטחים מעט כל עדור.
-
03.
אופים את העוגיות כ-8 דקות עד שהן נראות יבשות. מצננים לגמרי.
טיימר מופעל
-
04.
מערבבים ריבת חלב וקפה מומס. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על תחתיתן של מחצית העוגיות (אפשר למרוח בסכין או כפית במקום לזלף). מהדקים לכל עוגיה מרוחה עוגיה נוספת ליצירת סנדביץ'. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים