מתכון חיתוכיות טופי שוקולד | השף הלבן

חיתוכיות טופי שוקולד

אל תוותרו על אחד המתכונים המתוקים! קינוח שכבות טעים המשלב שוקולד וטופי על בסיס עוגייה פריכה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חיתוכיות טופי שוקולד
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל20 / תבנית 30X20 ס"מ:

  • 1 חבילת בצק פריך למאפים מתוקים של מעדנות ,מופשר
  • 1 צנצנת ריבת חלב
  • 200 גרם שוקולד מריר (מינימום 70% מוצקי קקאו)

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בראוניז בגודל 30X20 ס"מ בנייר אפייה.

  • 03.

    מגלגלים את הבצק וחותכים לריבוע בגודל בסיס התבנית. מניחים בתבנית ובעזרת מזלג דוקרים את פני הבצק על מנת שלא יתרומם במהלך האפייה. אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מניחים להתקרר.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    יוצקים את ריבת החלב על הבצק הפריך ובעזרת מרית מורחים לשכבה אחידה. מניחים במקרר עד ששכבת הטופי מתקשה.

  • 05.

    ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים רותחים (ואפשר גם במיקרוגל). יוצקים מעל הטופי ובעזרת מרית מורחים לשכבה אחידה. מניחים לצינון במקרר.

  • 06.

    כשהשוקולד התקשה פורסים לריבועים ושומרים בכלי אטום במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(976)