מתכון בראוניס שוקולד לפסח | השף הלבן

בראוניס שוקולד לפסח

גרסה כשרה לפסח לריבועים גדושי השוקולד, לאירוח במהלך החג ולכל עת בעצם

מאת: אפרת בן חור
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניס שוקולד לפסח

המרכיבים ל8 בראוניז:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד לבן או חלב
  • 100 גרם חמאה
  • חצי מיכל שמנת מתוקה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קקאו
  • 4 כפות קמח מצה
  • חופן אגוזים
  • כפית תמצית וניל
  • כפית נס קפה
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    יש להמיס את השוקולד המריר בלבד עם החמאה מעל סיר מים או במיקרוגל.

  • 02.

    מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לשוקולד החלב/לבן.

  • 03.

    שופכים לקערה בינונית משומנת את הבלילה.

  • 04.

    "שותלים" את קוביות שוקולד החלב/לבן בצורה מפוזרת בבלילה.

  • 05.

    אופים בחום של 170 מע' למשך כחצי שעה עד שהעוגה מתייצבת.

  • 06.

    פורסים לקוביות ובוזקים אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(80)