מתכון בראוניז מעולים | השף הלבן

בראוניז מעולים

בראוניז מעולים כמו של המקצוענים – פריכים מבחוץ ולחים מבפנים. ראו הוזהרתם! אי אפשר לעמוד בפניהם

מאת: לודמילה אובצקי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בראוניז מעולים

המרכיבים ל 10 מנות / תבנית מלבנית 20X30:

  • 200 גרם שוקולד מינימום 60% קקאו (עדיף עם אגוזים/שקדים שבורים בפנים)
  • 1 כף קקאו
  • 200 גרם חמאה
  • 4 ביצים
  • 2 כפות של קורנפלור
  • כף גדושה של סוכר חום
  • כף ליקר בטעם שוקולד
  • חצי לימון סחוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר ממיסים שוקולד עם חמאה.

  • 02.

    טורפים ביצים בקערה נפרדת. מוסיפיםאת 2 כפות הקורנפלור ומערבבים היטב.

  • 03.

    לשוקולד המומס מוסיפים כף סוכר, קקאו, ליקר וחצי לימון סחוט, מערבבים היטב ובעדינות.

  • 04.

    מוסיפים בהדרגה את הביצים הטרופות.

  • 05.

    מחממים תנור ב-180 מעלות ולהכניס לתוכה תבנית גדולה עם מים (בתוכה תשב התבנית של העוגה בזמן האפיה)

  • 06.

    להעביר את כל התערובת לתבנית אפייה ולאפות 20 דקות בתוך אמבט המים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(1691)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.