מתכון רולדת שוקולד עם קוקוס | השף הלבן

רולדת שוקולד עם קוקוס

רולדת שוקולד מושלמת לאירוח לבבי.

מאת: דורון ישר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רולדת שוקולד עם קוקוס

המרכיבים ל 12:

  • 5 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 3 כפות קקאו גדושות
  • 1 כף קמח גדושה
  • 2 שקיות שמנת מתוקה
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • פירורי קוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף את החלמונים ולהוסיף את הסוכר.

  • 02.

    לנפות את הקמח והקקאו ולהבליע אותם בקצף.

  • 03.

    להקציף את החלבונים ולהבליע גם אותם בתערובת.

  • 04.

    לאפות בתבנית שטוחה 40x28 ס"מ מעל לנייר פרגמנט משומן בחום בינוני כ 12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    להוציא את העוגה מהתנור ולגלגל את העוגה בעזרת מגבת לרולדה.

  • 06.

    להניח להתקרר עם המגבת.

  • 07.

    בינתיים להקציף את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר ותמצית הוניל.

  • 08.

    לפתוח את הרולדה, להוציא את המגבת ואת נייר הפרגמנט ולמרוח את הקרם.

  • 09.

    ניתן לפזר מעט קוקוס ולשמור בקירור.

הכנת? כאן מדרגים
(2628)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.