עוגת תפוחים אוורירית מ-2 מרכיבים
עוגת תפוחים ללא אפייה ומ-2 מרכיבים בלבד? זה אפשרי! קבלו את המתכון החדש מעמוד הטיקטוק של השף הלבן שיפתיע אתכם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נטע ליבנה
עיצוב: נטע ליבנה
המרכיבים ל עוגה אחת:
- 400 גרם רסק תפוחים
- 15 גרם ג'לטין
לציפוי:
- 1 גביע (200 גרם) יוגורט BIO תנובה
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
גודל תבנית: תבנית בגודל 20*15 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בכלי חסין חום רסק תפוחים וג'לטין.
-
02.
מחממים במיקרו דקה ומערבבים עד שהג'לטין נמס ברסק התפוחים.
-
03.
מעבירים לקערה ומקציפים עם מקצף חשמלי עד לקבלת קצף לבן יציב יחסית. ההקצפה לוקחת זמן, אז חשוב להיות סבלניים.
-
04.
מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים להתייצבות במקרר לשעתיים לפחות
-
05.
מכינים את הציפוי: מערבבים יוגורט ואינסטנט פודינג וניל
-
06.
מורחים את הציפוי על העוגה הקרה ומיישרים עם לקקן
-
07.
מחזירים למקרר לחצי שעה נוספת לפני שפורסים ומגישים
-
08.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים