עוגת תפוזים ופירות יבשים
עוגה רכה ועסיסית, תפוזית, משובצת פירות יבשים
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 8-10:
- 1 גביע מעדן סויה וניל תנובה
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- קליפת מגוררת מ1/2 תפוז גדול
- 1 כף חומץ
- 1/3 כוס שמן
- 4 כפות סוכר
- קורט מלח
- 1 כוס קמח תופח
- 4 כפות פירות יבשים קצוצים
לזיגוג:
- 1 שקית אבקת סוכר
- 4 - 5 כפות מיץ תפוזים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית.
-
02.
טורפים היטב את כל המרכיבים למעט הקמח והפירות היבשים לעיסה אחידה. מערבבים את הפירות היבשים בקמח, מוסיפים אותם לעיסה וטורפים לעיסה אחידה.
-
03.
מעבירים לתבנית ואופים כ 25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מערבבים אבקת סוכר ומיץ תפוזים למשחה חלקה ומורחים את העוגה המצוננת. חותכים למרובעים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים