עוגת תפוזים ופירות יבשים - טבעונית וטעימה! | השף הלבן

עוגת תפוזים ופירות יבשים

עוגה רכה ועסיסית, תפוזית, משובצת פירות יבשים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תפוזים ופירות יבשים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 8-10:

  • 1 גביע מעדן סויה וניל תנובה
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • קליפת מגוררת מ1/2 תפוז גדול
  • 1 כף חומץ
  • 1/3 כוס שמן
  • 4 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח תופח
  • 4 כפות פירות יבשים קצוצים
לזיגוג:
  • 1 שקית אבקת סוכר
  • 4 - 5 כפות מיץ תפוזים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית.

  • 02.

    טורפים היטב את כל המרכיבים למעט הקמח והפירות היבשים לעיסה אחידה. מערבבים את הפירות היבשים בקמח, מוסיפים אותם לעיסה וטורפים לעיסה אחידה.

  • 03.

    מעבירים לתבנית ואופים כ 25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מערבבים אבקת סוכר ומיץ תפוזים למשחה חלקה ומורחים את העוגה המצוננת. חותכים למרובעים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.