מתכון עוגת ריבת חלב | השף הלבן

עוגת ריבת חלב

עוגת ריבת חלב עשירה ומפנקת

מאת: אורלי עדי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ריבת חלב

המרכיבים ל12 מנות/תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבצק:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 3 חלמונים
  • 250 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
לקרם:
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 שמנת חמוצה 15%
  • 1 פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    את מרכיבי הבצק מערבבים ביחד. מרדדים 2 ס"מ על תחתית תבנית 26 ואופים בחום של 180 מעלות. את יתר הבצק אופים בתבנית אחרת. מצננים.

  • 02.

    מערבבים היטב את מצרכי הקרם ויוצקים על התחתית האפויה. מכניסים להקפאה לכמה שעות.

  • 03.

    מוציאים את העוגה מההקפאה ועם מזרק ארוך מזריקים לעוגה ריבת חלב ומעל מפררים את הבצק הנותר.

הכנת? כאן מדרגים
(43)