עוגת קדאיף
מתכון קל במיוחד לקינוח טעים שירשים את כל האורחים ויגרום לכולם ללקק את האצבעות – מתאים לאירוח באירועים, חגים ובמיוחד לחג שבועות

המרכיבים ל 8 מנות:
- 3 כפות פיסטוקים שבורים
- 300 גרם קדאיף
- 1 שמנת מתוקה 32% -השף הלבן
- 25 גרם חמאה
- 3 כפות אבקת סוכר
- 3 טיפות מיץ מלימון
- 3 כפות סוכר
- 3 כפות מים
הוראות הכנה:
-
01.
פורשים את הקדאיף על תבנית-תנור ומפזרים החמאה עליו. מכניסים לתנור בחום בינוני ואופים כ-15 דקות עד שהקדאיף יזהיב.
טיימר מופעל
-
02.
מחכים ע-5 דק' שיתקרר ואז שמים בתבנית פיירקס חצי מהכמות. מקציפים את השמנת מתוקה בבלנדר, ומוסיפים בהדרגה 3 כפות אבקת סוכר את הקצפת שמים על הקדאיף שבתבנית ועל זה שמים את יתרת הקדאיף.
-
03.
את חומרי הסירופ שמים בפינג'אן ומבשלים על אש בינונית כ-3-5 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
כשזה מתקרר: בעזרת כף מפזרים על הקדאיף ועל זה את הפיסטוקים מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר. הנה גם מתכון לסלסלות קדאיף במילוי קרם סויה אפרסק ותאנים
הידעת?
אחד הדברים שהכי קשה לייצר בסעודה עם אורחים הוא אפקט וואוו אמיתי. הכוונה כמובן להגשת מנה שמוציאה מן האורחים קולות פליאה אותנטיים. אם אתם מחפשים רעיון למנה שעשויה לייצר לכם את אפקט הוואו המיוחל, יש לנו מועמד רציני בשבילכם. קבלו את הקינוח שיעשה לכם את החג! מתכון קל במיוחד לקינוח טעים שירשים את כל האורחים ויגרום לכולם ללקק את האצבעות - מתאים לאירוח באירועים, חגים ובמיוחד לחג שבועות. תתכוננו לשמוע הרבה ״וואו״ בחג הקרוב