עוגת ביסקוויטים עם קצפת
מיוחדת לשבועות אבל גם לכל יום אחר בשנה: עוגת ביסקוויטים עם קצפת, קינוח קלאסי ולא מסובך להכנה, מושלם לחג הקרוב!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות/ מלבניות / מרובעות 23X33 ס":
- 1 חבילת ביסקוויטים פתי-בר
- 2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
- 2 מיכלי שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
- 1 שוקולד חלב מריר
- 3 כוסות חלב תנובה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים בקערה מיכל אחד של השמנת עם 2 כוסות חלב, אינסטנט פודינג ואבקת הסוכר ומקציפים לקצף אחיד וקשה.
-
02.
יוצקים את החלב ותמצית הווניל לצלחת שטוחה. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה בתבנית.
-
03.
מורחים מחצית מכמות הקצפת על הביסקוויטים בשכבה אחידה.
-
04.
טובלים שוב ביסקוויטים בחלב ומניחים על הקצפת. מורחים שוב את הקצפת הנותרת וסוגרים שוב בשכבת ביסקוויטים.
-
05.
ממיסים בסיר קטן על אש קטנה את השוקולד ומורידים מהאש. מוסיפים מיכל שמנת, מערבבים היטב ומצננים מעט.
-
06.
יוצקים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים העליונה ומכניסים למקרר. למשך 4 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר, חותכים למלבנים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים