טארטלטים ממולאים פירות יער
טארטים אישיים ממולאים בכל פרי שתבחרו. בזכות שימוש בבצק פריך מוכן ההכנה מקוצרת וקלה
המרכיבים ל 8-10:
- 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
- 2 חבילות (600 גרם) פירות יער "סנפרוסט"
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- ½ כוס סוכר
- ¼ כפית קינמון
- 250 גרם גבינה לבנה תנובה 9%
- 1 כפית תמצית וניל
- גרידה מלימון שלם
- 2 כפות קורנפלור
- 3 כפות אבקת סוכר
- 2 ביצים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
-
02.
מרפדים את תבניות הטארטלטים בבצק, ומהשאריות מכינים קישוטים בעזרת קורצני עוגיות.
-
03.
מעבירים את התבניות לקירור במקפיא בזמן שמכינים את המילוי. את הקישוטים שומרים על מגש מרופד בנייר אפייה במקרר או במקפיא.מילוי:
-
04.
מפשירים את פירות היער במסננת כעשרים דקות. מערבבים את כל חומרי המילוי ומעבירים שוב למסננת להפטר מעודפי הנוזלים.קרם גבינה:
-
05.
בקערה גדולה טורפים היטב גבינה, קורנפלור, אבקת סוכר, גרידת לימון ותמצית וניל. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב. שומרים במקרר עד השימוש.הרכבה ואפייה:
-
06.
מוציאים את תבנית הטארט מהמקפיא, ממלאים בשכבת גבינה (2-3 כפות) ועליה מניחים ממילוי הדובדבנים. מקשטים בצורות הבצק שהכנו. אופים 35-40 דקות או עד שהקישוטים זהובים במרכז והטארט שחום בצדדים.טיפ:הכינו עוגיות קטנות מכל שאריות הבצק ואפו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ8-12 דקות עד שהן מזהיבות. פזרו עליהן אבקת סוכר לפני ההגשה!
טיימר מופעל