טארטים אישיים משולשי גבינת קצ׳וטה וריבת דובדבנים
כמנה ראשונה או כקינוח מיוחד: סידרנו לכם מתכון לטארטים אישיים עם ריבת דובדבנים, גבינת קצ'וטה ובצל ירוק (!). מתכון מיוחד עם צבעוניות שתבלוט על שולחן האירוח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל6:
- חצי חבילת בצק עלים "מעדנות", מופשרת על פי הוראות היצרן
- כוס ריבת דובדבנים
- 200 גרם גבינת קצ'וטה "COLLECTION"
- בצל ירוק, חתוך לטבעות
- חופן גרעיני דלעת
- עלי טימין
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים תנור לחום 180 מעלות
-
02.
חותכים את יריעת הבצק לריבועים בגודל 10X10 ס"מ וחורצים בכל ריבוע מסגרת בעזרת סכין.
-
03.
מורחים את החלק הפנימי של כל ריבוע בריבת דובדבנים
-
04.
מניחים את ריבועי הבצק על התבנית ואופים ואופים כ-20 דקות
טיימר מופעל
-
05.
לאחר צינון, מניחים מעל כל טארט שני משולשים של גבינת קצ'וטה, טימין, בצל ירוק וגרעיני דלעת ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים