מתכון לעוגת גבינה שילדים מאוד אוהבים לאכול
מתכון קלאסי וקל הכנה לעגות גבינה, נהדרת לאירוח קל במהלך חג שבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
- 6 ביצים מופרדות לחלמונים ולחלבונים
- 1 כוס סוכר לבן
- 2 קופסאות גבינה לבנה 5% תנובה
- 1 גביע שמנת חמוצה 15% תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
- 4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
- 6 כפות שטוחות קורנפלור
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף במיקסר 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף יציב.
-
02.
בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים לתערובת חלקה.
-
03.
להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה ולערבב בתנועת קיפול.
-
04.
לצקת לתבנית משומנת בקוטר 26 ס"מ לאפות בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות, עד שהעוגה מוכנה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים