מתכון עוגת גבינה קלילה | השף הלבן

עוגת גבינה קלילה

עוגת גבינה נטולת בצק וקלילה לחג שבועות, מתכון קל הכנה ונוח לאירוח במהלך החג

מאת: שרון זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה קלילה

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 6 ביצים (להפריד בין חלמונים לחלבונים)
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 3 גביעי גבינה 9%
  • 1 וחצי כוסות סוכר
לציפוי:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חבילת פודינג וניל אינסטנט
  • 1 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר עד לקצף יציב.

  • 02.

    לערבב בנפרד את שאר החומרים (כולל 1/2 כוס סוכר).

  • 03.

    לערבב את קצף החלבונים עם שאר התערובת.

  • 04.

    להכניס לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 05.

    להוריד את החום ל- 180 מעלות ולאפות עוד 40 דקות.

    טיימר מופעל

    00:40:00
  • 06.

    הכנת הציפוי: לערבב יחד את כל חומרי הציפוי. למרוח על העוגה לאחר שהתקררה לגמרי. לקרר כ-10 שעות במקרר לפני ההגשה.

  • 07.

    ניתן לקשט מעל עם פירורי שוקולד.

הכנת? כאן מדרגים
(2744)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.