עוגת גבינה פרורים עם תכשיט
עוגת גבינה פרורים עם תכשיט
המרכיבים ל12 מנות אישיות בקוטר 7 סמ' ובגובה 5 סמ' או תבנית:
- 200 גרם פתי בר
- 200 גרם חמאה מומסת
- 500 גרם גבינה 5%
- 200 מל' חלב
- 500 גרם שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 80 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 1 סלסלת תותים
- 1 חבילה ג'לי בזק בטעם תות
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון.
-
03.
ממיסים את החמאה ומוסיפים לביסקוויטים המפוררים.
-
04.
מניחים 3/4 מהתערובת על תחתית של תבנית 26 מרופדת בשקף בגובה 5 סמ' או שתי כפיות גדושות ברינגים אישיים מרופדים בשקף.
-
05.
מהדקים את התערובת בעזרת כוס. ואם מכינים מנות אישיות אפשר להדק את התערובת עם הקצה של מערוך.
-
06.
מסירים את עלי התותים ומיישרים אותם בחלקם הרחב.
-
07.
פורסים את התותים לפרוסות דקות ומצמידים אל השקף ל ידי לחיצה קלה (ליצירת ואקום). תערובת הגבינה.
-
08.
מקציפים את השמנת .
-
09.
מערבלים חלב, סוכר וגבינה במהירות נמוכה.
-
10.
מוסיפים את הפודינג וממשיכים לערבל.
-
11.
מוסיפים את הקצפת לתערובת.
-
12.
מעבירים לשק זילוף ללא צנתר.
-
13.
גוזרים את קצה השק, וממלאים את הרינג בתערובת עד למרחק של חצי סנטימטר מהקצה.
-
14.
מקפיאים ל-4 שעות
-
15.
מניחים חצאי תות בתבנית שקעים עגולים מסיליקון כשהחלק החתוך כלפי מעלה.
-
16.
מכינים את הג'לי בהתאם להוראות על האריזה ויוצקים את הג'לי על התותים בשקעים. מניחים לקרור כשעה.
-
17.
מוציאים את העוגה מהקפאה, ודוחסים למרווח העליון שנותר את יתרת הפירורים.
-
18.
מחלצים את "תכשיטי" התות מתבנית הסיליקון ומניחים לקישוט מעל.
-
19.
מעבירים למקרר שלוש שעות לפני ההגשה.
-
20.
חשוב לזכור שאת השקף מסירים כל עוד המוצר קפוא.