מתכון עוגת גבינה פרורים עם תכשיט | השף הלבן

עוגת גבינה פרורים עם תכשיט

עוגת גבינה פרורים עם תכשיט

מאת: יהודית (יוד) זר-אביב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה פרורים עם תכשיט

המרכיבים ל12 מנות אישיות בקוטר 7 סמ' ובגובה 5 סמ' או תבנית:

חומרים לתערובת הפירורים
  • 200 גרם פתי בר
  • 200 גרם חמאה מומסת
חומרים למלית
  • 500 גרם גבינה 5%
  • 200 מל' חלב
  • 500 גרם שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 80 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם אבקת אינסטנט פודינג וניל
חומרים לקישוט
  • 1 סלסלת תותים
  • 1 חבילה ג'לי בזק בטעם תות

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון. 

  • 03.

    ממיסים את החמאה ומוסיפים לביסקוויטים המפוררים. 

  • 04.

    מניחים 3/4 מהתערובת על תחתית של תבנית 26 מרופדת בשקף בגובה 5 סמ' או שתי כפיות גדושות ברינגים אישיים מרופדים בשקף.

  • 05.

    מהדקים את התערובת בעזרת כוס. ואם מכינים מנות אישיות אפשר להדק את התערובת עם הקצה של מערוך. 

  • 06.

    מסירים את עלי התותים ומיישרים אותם בחלקם הרחב. 

  • 07.

    פורסים את התותים לפרוסות דקות ומצמידים אל השקף ל ידי לחיצה קלה (ליצירת ואקום).    תערובת הגבינה.

  • 08.

    מקציפים את השמנת . 

  • 09.

    מערבלים חלב, סוכר וגבינה במהירות נמוכה. 

  • 10.

    מוסיפים את הפודינג וממשיכים לערבל.

  • 11.

    מוסיפים את הקצפת לתערובת. 

  • 12.

    מעבירים לשק זילוף ללא צנתר. 

  • 13.

    גוזרים את קצה השק, וממלאים את הרינג בתערובת עד למרחק של חצי סנטימטר מהקצה. 

  • 14.

    מקפיאים ל-4 שעות

  • 15.

    מניחים חצאי תות בתבנית שקעים עגולים מסיליקון כשהחלק החתוך כלפי מעלה.

  • 16.

    מכינים את הג'לי בהתאם להוראות על האריזה ויוצקים את הג'לי על התותים בשקעים. מניחים לקרור כשעה.

  • 17.

    מוציאים את העוגה מהקפאה, ודוחסים למרווח העליון שנותר את יתרת הפירורים.

  • 18.

    מחלצים את "תכשיטי" התות מתבנית הסיליקון ומניחים לקישוט מעל.

  • 19.

    מעבירים למקרר שלוש שעות לפני ההגשה.

  • 20.

    חשוב לזכור שאת השקף מסירים כל עוד המוצר קפוא.  

הכנת? כאן מדרגים
(83)