מתכון עוגת גבינה פקאן | השף הלבן

עוגת גבינה פקאן

עוגת גבינה עם טוויסט, פקאנים בתוך העוגה
למי שלא אוהב פקאנים ניתן להוסיף כל דבר אחר

מאת: סיון כהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה פקאן

המרכיבים ל12 מנות:

  • 85 גרם פירורי ביסקוויט
  • 40 גרם פקאנים טחונים
  • 140 גרם סוכר לבן
  • 1 גרם קינמון טחון
  • 1 גרם תפוח מרוסק (ללא קליפה)
  • 2 גרם אגוז מוסקט טחון
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 450 גרם גבינה רכה (פילדלפיה ללא טעם)
  • 3 מ"ל תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 60 מ"ל קרמל
  • 100 גרם פקאנים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מראש תנור ל-175 מעלות.

  • 02.

    בקערה בינונית מערבבים את פירורי הביסקוויט, פקאנים טחונים, סוכר (100 גרם), קינמון, תפוח מרוסק ואגוז מוסקט.

  • 03.

    מוסיפים לתערובת את החמאה המומסת.

  • 04.

    מערבבים היטב ויוצקים לתוך תבנית עגולה (כזו שיכולה להפרד מהתחתית ולהפתח מהצד).

  • 05.

    בקערה גדולה, מערבבים את הגבינה, הסוכר (40 גרם) ותמצית הוניל. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

  • 06.

    יוצקים את הבלילה מעל לתערובת בתבנית.

  • 07.

    אופים את העוגה למשך שעה ו-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 08.

    נותנים לעוגה להתקרר.

  • 09.

    בקערה קטנה, מערבבים את הקרמל והפקאנים הקצוצים, יוצקים על העוגה ונותנים לה להתקרר במקרר לפחות ארבע שעות לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(55)