עוגת גבינה עם אוכמניות טריות | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם אוכמניות טריות

מתכון של השף בני סיידא לעוגת גבינה קלאסית, קרמית ונימוחה עם אוכמניות.

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם אוכמניות טריות

המרכיבים ל12 מנות/ תבנית 26:

מרכיבים:
לבסיס:
  • 200 גרם עוגיות חמאה
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • קליפה מגוררת מלימון בינוני
  • 100 גרם חמאת תנובה בטמפרטורת החדר
למלית:
  • 750 גרם גבינה לאפייה
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 5 ביצים מופרדות
  • קליפה מגוררת מלימון בינוני
  • 3 כפות קורנפלור
  • 2 כפות קמח
  • 200 גרם אוכמניות טריות
לעיטור:
  • אבקת סוכר
  • אוכמניות טריות ( לא הכרחי )

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), שמים במעבד מזון עוגיות חמאה, אגוזי מלך וקליפת לימון ומעבדים לתערובת פירורית

  • 02.

    מוסיפים את החמאה ומעבדים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. אופים 5 דקות

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    שמים בקערה את הגבינה, כוס סוכר, חלמונים, קליפת לימון, קורנפלור, קמח ואוכמניות ומערבבים

  • 04.

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר הנותר לקצף יציב, מקפלים לתערובת הגבינה ויוצקים לתבנית. אופים 10 דקות

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    מורידים את חום התנור ל- 160 מעלות ואופים כשעה. מכבים את התנור, מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית

  • 06.

    מצננים את העוגה בתנור המכובה כשדלתו פתוחה למחצה. מקררים למשך לילה ומגישים בעיטור אבקת סוכר ואם רוצים אוכמניות טריות

הכנת? כאן מדרגים
(79)