מתכון לעוגת גבינה ותות שדה לפסח
עוגת גבינה נפלאה ברוטב תותים מתוק וסמיך.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנותתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ:
- 750 גרם גבינת תנובה 5% או 9%
- 4 ביצים מופרדות
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
- 0.75 כוס סוכר
- 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1 גביע שמנת אורגינל 15%
- שמנת מתוקה להקצפה 23% או 38% לקצפת מסדרת השף הלבן
- 3 כפות סוכר
- 2 סלסלות תותי שדה שטופים ומיובשים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות), שמים בקערה גבינה חלמונים, קמח תפוחי אדמה, חצי כוס סוכר, פודינג וניל ושמנת אורגינל וטורפים היטב.
-
02.
מקציפים את החלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
-
03.
יוצקים לתבנית אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה. מוציאים מהתנור מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית ומצננים.
-
04.
מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה מצפים את העוגה בקצפת ומעטרים בתות שדה.
הכנת? כאן מדרגים