מתכון עוגת גבינה אפויה פעמיים | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה פעמיים

עוגת גבינה אפויה פעמיים

מאת: בתיה צלמון
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה פעמיים

המרכיבים ל 12 מנות:

בסיס העוגה:
  • 11/4 כוסות קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 חלמון ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם חמאה
מילוי:
  • 3 קופסאות גבינה לבנה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית מיץ לימון
  • תמצית וניל
לציפוי
  • 2 מכלים שמנת חמוצה
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכיניםאת הבצק ומפזרים בתבנית קפיצית עגולה בתחתית ובצדדים.

  • 02.

    מחורריםבעזרת מזלג. אופים 15 דקות ב-150 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    מערבבים במיקסר ומוזגים מעל הבסיס שהתקרר מעט. אופים 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מערבבים את מצרכי הציפוי ומשטחים על העוגה. אופים עוד 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.