עוגת גבינה אלטרנטיבית | השף הלבן

עוגת גבינה אלטרנטיבית

עוגת גבינה לא תמיד חייבת להיות אפויה, מושקעת או חלבית! קבלו את המתכון האלטרנטיבי שלנו לעוגת גבינה: קרם מתקתק מוגש בצלוחיות עם שברי עוגיות ופירות טריים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה אלטרנטיבית
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל6-4 מנות:

  • 2 מכלים (500 מ"ל) קצפת צמחית "השף הלבן"
  • 1/2 כוס (100 גרם) אבקת סוכר
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • 300 גרם (כ-2 כוסות פירורים) ביסקוויטים בטעם וניל מפוררים גס
לתוספת:
  • 3-2 כוסות פירות טריים שאוהבים (למשל: אוכמניות / אגסים / קיווי / תותים) חתוכים לגודל נוח לאכילה
גודל תבנית: 6-4 מנות בקעריות הגשה אישיות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים שמנת צמחית, אבקת סוכר, קליפת לימון ותמצית וניל בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים כ-2 דקות לקצפת רכה. מוסיפים ממרח סויה ומקציפים 5 דקות נוספות עד קבלת קרם יציב.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מניחים על משטח העבודה 6-4 כלי הגשה אישיים (קערית או כוס). שמים בכל פירורי עוגיות, קרם ופירות בצורה חופשית ומגישים. 

הידעת?

אפשר להכין את מרכיבי הקינוח מראש ולהרכיב לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)