עוגת גבינה אוורירית ללא אפייה - מתכון קל ומהיר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אוורירית ללא אפייה

עוגת גבינה קלאסית בטעם עשיר ובמרקם אוורירי, המתכון אינו מצריך אפייה

מאת: תמי וילצ'יק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אוורירית ללא אפייה

המרכיבים ל 20 מנות/תבנית מלבנית 20 על 30 ס"מ:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32%
  • 500 גרם גבינת שמנת נפוליאון
  • 1 גביע שמנת של פעם
  • 100 גרם חמאה
  • 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 חבילה פתיבר (500 גרם)

הוראות הכנה:

  • 01.

     ממיסים את החמאה במיקרוגל ובינתיים מפוררים את הפתיבר.

  • 02.

     מערבבים את החמאה והביסקוויטים ומשטחים חצי מהתערובת בתבנית אפייה.

  • 03.

     מקציפים את הפודינג עם השמנת המתוקה. מוסיפים את הגבינה והשמנת, בהמשך מוסיפים סוכר וניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם חלק.

  • 04.

     משטחים את התערובת בתבנית אפייה ומוסיפים את יתרת פרורי הביסקוויטים.

  • 05.

     מניחים במקרר לשעתיים עד שלוש, ומגישים. הערה: מומלץ לצפות את העוגה עם גנאש שוקולד.  

הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.