עוגת גבינה אוורירית ללא אפייה - מתכון קל ומהיר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אוורירית ללא אפייה

עוגת גבינה קלאסית בטעם עשיר ובמרקם אוורירי, המתכון אינו מצריך אפייה

מאת: תמי וילצ'יק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אוורירית ללא אפייה

המרכיבים ל20 מנות/תבנית מלבנית 20 על 30 ס"מ:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32%
  • 500 גרם גבינת שמנת נפוליאון
  • 1 גביע שמנת של פעם
  • 100 גרם חמאה
  • 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 חבילה פתיבר (500 גרם)

הוראות הכנה:

  • 01.

     ממיסים את החמאה במיקרוגל ובינתיים מפוררים את הפתיבר.

  • 02.

     מערבבים את החמאה והביסקוויטים ומשטחים חצי מהתערובת בתבנית אפייה.

  • 03.

     מקציפים את הפודינג עם השמנת המתוקה. מוסיפים את הגבינה והשמנת, בהמשך מוסיפים סוכר וניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם חלק.

  • 04.

     משטחים את התערובת בתבנית אפייה ומוסיפים את יתרת פרורי הביסקוויטים.

  • 05.

     מניחים במקרר לשעתיים עד שלוש, ומגישים. הערה: מומלץ לצפות את העוגה עם גנאש שוקולד.  

הכנת? כאן מדרגים
(85)