עוגת תפוחים ופירות יער בחושה וטבעונית! | השף הלבן

עוגת תפוחים – פירות יער בחושה

עוגה טבעונית בחושה קלת הכנה. בעלת מתיקות עדינה בטעמים נהדרים של תפוח ופירות יער

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תפוחים - פירות יער בחושה
צילום: נעמה רן
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 משקה סויה בטעם תפוח פטל "תנובה"
  • 1/4 כוס משקה שקדים "תנובה"
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 כפות חומץ תפוחים
  • 1 תפוח קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 2/3 כוס פירות יער "סנפרוסט" מופשרים ומסוננים (שומרים את הנוזלים לזיגוג)
לזיגוג:
  • 1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
  • 3 כפות נוזלים מסינון פירות היער
גודל תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים 2 תבניות אינגלישקייק.

  • 02.

    מערבבים בקערה קמח, סודה, אבקת אפיה וסוכר. טורפים בקערה נפרדת משקה, ניל, שמן וחומץ. מצרפים לקערת הקמח ומערבבים. מוסיפים תפוח ופירות יער ומערבבים בעדינות.

  • 03.

    אופים כ 30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי ומצננים. מערבבים את מרכיבי הזיגוג, מזלפים על פני העוגה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.