מתכון עוגת תפוחים מגורדת | השף הלבן

עוגת תפוחים מגורדת

עוגת תפוחים עשירה בעלת מרקם מיוחד, מתכון מומלץ לאירוח

מאת: עופרי לב-רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת  תפוחים מגורדת

המרכיבים ל 30 מנות:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • טיפה תמצית וניל
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 אבקת אפייה
  • 7 תפוחים
  • 1/2 כפית אבקת סוכר
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים בעזרת פומפיה 7 תפוחים.

  • 02.

    מרכזים בקערה אחת את כל המרכיבים, ומוסיפים את התפוחים המגורדים. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית אפיה.

  • 03.

    אופים במשך45 דקות בחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 04.

    כשהעוגה קרה, בוזקים אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה. ניתן להוסיף לעוגה תוספות של שוקולד ציפס או אגוזים - הכל יוצא טעים במיוחד.

הכנת? כאן מדרגים
(130)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.