המרכיבים ל12 מנות/ תבנית אינגלישקייק בגודל 11*30 ס"מ:
לעוגה
- 2 מיכלים שמנת מתוקה
- 1/2 כוס חלב
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס סוכר
- 1 גבינה לבנה 5%
- 20 ביסקוויטים שוקולד
להרטבת הביסקוויטים
- 1 כוס חלב
לקישוט
- 2 שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה, לא להפריד לקוביות)
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
-
03.
מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן.
-
04.
משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
-
05.
טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
-
06.
מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד הוא נוגע בתחתית התבנית.
-
07.
ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
-
08.
מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
-
09.
מקפיאים את העוגה למשך הלילה.
-
10.
הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
-
11.
מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה.
-
12.
חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
-
13.
מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
הכנת? כאן מדרגים