מתכון עוגת זברה | השף הלבן

עוגת זברה

עוגת זברה חגיגית

מאת: עומרי גולדברג
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת זברה

המרכיבים ל12 מנות/ תבנית אינגלישקייק בגודל 11*30 ס"מ:

לעוגה
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 20 ביסקוויטים שוקולד
להרטבת הביסקוויטים
  • 1 כוס חלב
לקישוט
  • 2 שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה, לא להפריד לקוביות)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.

  • 03.

    מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן.

  • 04.

     משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).

  • 05.

    טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).

  • 06.

    מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד הוא נוגע בתחתית התבנית.

  • 07.

    ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.

  • 08.

    מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.

  • 09.

    מקפיאים את העוגה למשך הלילה.

  • 10.

    הופכים על מגש ומסירים את התבנית.

  • 11.

    מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה.

  • 12.

    חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.

  • 13.

    מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(88)