סחלב מושחת – עם קצפת, עוגיית קרמל, קוקוס ופיסטוק | השף הלבן

סחלב מושחת עם קצפת, פירורי עוגיית קרמל, קוקוס פיסטוק

ככה הופכים סחלב לקינוח מפנק: מוסיפים לו שמנת מתוקה, פירורי עוגיה פריכים, קוקוס ופיסטוק

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סחלב מושחת קצפת, פירורי עוגיית קרמל, קוקוס פיסטוק
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה "השף הלבן"
  • 3 כוסות חלב "תנובה"
  • 3 כפות סוכר
  • 4 כפות קורנפלור
  • 2-3 טיפות מי ורדים או מי זהר או 1 כפית תמצית וניל איכותית
להגשה:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן" מוקצפת עם 1 כף סוכר
  • 4 כפות ביסקוויט או עוגיות קרמל מפוררות
  • 1 כף שבבי קוקוס
  • 2 כפות פיסטוק או אגוזים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר שמנת ו 1/2 2 כוסות חלב וסוכר עד סף רתיחה. טורפים בקערית נפרדת 1/2 כוס חלב קר, קורנפלור ומי ורדים עד שאין גושים ומוסיפים תוך כדי ערבוב לסיר. 

  • 02.

    מבשלים עד שמסמיך ומסירים מהאש.

  • 03.

    מחלקים את הסחלב לכוסות הגשה ובוזקים מחצית מהתוספות. 

  • 04.

    עורמים קצפת, בוזקים את יתר התוספות ומגישים מיד עם כפית ארוכה.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.