מתכון בלינצ’ס במילוי קצפת אוכמניות | השף הלבן

בלינצ’ס במילוי קצפת אוכמניות

בלינצ'ס במילוי קצפת בגרסת פרווה, מנה אחרונה נהדרת לארוחת צהריים בשרית או כקינוח מרשים לאירוח בשעות אחר הצהריים

מאת: אביגיל מייזליק
בינונית רמת מיומנות
בלינצ’ס במילוי קצפת אוכמניות

המרכיבים ל6-8 מנות:

לבלינצ’ס:
  • כוס וחצי חלב סויה או מים
  • 3/4 כוס קמח
  • 3 ביצים (או שתי ביצים ושני חלמונים)
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • כפית סוכר
  • מעט שמן לטיגון
למילוי:
  • מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
  • חבילה קטנה אינסטנט פודינג בטעם וניל (80 גר’)
  • 3/4 כוס מים קרים מאד
  • חבילת מלית אוכמניות (400 גר’)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הבלינצ’ס: מערבבים בבלנדר, מיקסר או ביד במטרפה את כל חומרי הבלילה.

  • 02.

    מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות. יוצקים כרבע כוס בלילה למחבת ובתנועה סיבובית מזיזים את המחבת עד שכל התחתית תהיה מצופה בשכבה דקיקה. מטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בעזרת מרית לצד שני. חוזרים על הפעולה להכנת כל הבלינצ'ס.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מכינים את המילוי: מקציפים את הקצפת, המים והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 04.

    מערבבים עם מלית האוכמניות וממלאים את הבלינצ’ס - 2 כפות בכל עלה. מגלגלים לגלילות נאות, מסדרים על צלחת עם פירות העונה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(85)