בלינצ'ס מתוק
עלי בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה וקינמון, מומלץ להגיש עם קצפת או גלידה בצד – מנה אחרונה נהדרת לארוחת חג שבועות וככלל לאירוח במהלך החג
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
לבצק:
- 1 כוס קמח רגיל
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס שמן
- כפית מלח
- 1 ביצה
- 1 כוס חלב תנובה
- 1 שקית סוכר וניל
למילוי:
- 1 קופסה (250 גרם) גבינה לבנה 5%
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כפית גדושה קינמון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד עם מטרפה עד שאין גושים.
-
02.
בינתיים מחממים מחבת טפלון בערך ל-90 מעלות. עם מצקת יוצקים עיגולים דקים וגדולים (בגודל המחבת) ומסדרים בערימה בצלחת נפרדת.
-
03.
כאשר מסיימים עם כל הבצק לוקחים את הגבינה הלבנה מוזגים לתוכה את הסוכר והקינמון ומערבבים היטב עד לאחידות (ניתן להוסיף קינמון וסוכר לפי הטעם).
-
04.
שמים במרכז כל אחד מהעיגולים שלנו את המילוי עם שוליים נקיים ומגלגלים לרולים.
הכנת? כאן מדרגים