בלינצ'ס מתוק - הכנה קלה ותוצאה מדהימה | השף הלבן

בלינצ'ס מתוק

עלי בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה וקינמון, מומלץ להגיש עם קצפת או גלידה בצד – מנה אחרונה נהדרת לארוחת חג שבועות וככלל לאירוח במהלך החג

מאת: שרון גברי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס מתוק מהדרין

המרכיבים ל20 מנות:

לבצק:
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב תנובה
  • 1 שקית סוכר וניל
למילוי:
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינה לבנה 5%
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית גדושה קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד עם מטרפה עד שאין גושים.

  • 02.

    בינתיים מחממים מחבת טפלון בערך ל-90 מעלות. עם מצקת יוצקים עיגולים דקים וגדולים (בגודל המחבת) ומסדרים בערימה בצלחת נפרדת.

  • 03.

     כאשר מסיימים עם כל הבצק לוקחים את הגבינה הלבנה מוזגים לתוכה את הסוכר והקינמון ומערבבים היטב עד לאחידות (ניתן להוסיף קינמון וסוכר לפי הטעם).

  • 04.

     שמים במרכז כל אחד מהעיגולים שלנו את המילוי עם שוליים נקיים ומגלגלים לרולים.

הכנת? כאן מדרגים
(9)