מתכון ופל אמריקאי בסיסי | השף הלבן

ופל אמריקאי בסיסי

ופל אמריקאי בסיסי של השף אבי שליסל

מאת: שף אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ופל אמריקאי בסיסי

המרכיבים ל 10 יחידות:

  • 315 גרם קמח מנופה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית שטוחה מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 500 מ"ל חלב
  • 3 ביצים מופרדות
  • 90 גרם חמאה מומסת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, מלח וסוכר .

  • 02.

    מערבביםבאטיות את החמאה, חלב וחלמונים עם הקמח. אם התערובת סמיכה מדי יש להוסיף חלב. (את החלב יש להוסיף בהדרגה).

  • 03.

    מקציפים את החלבונים ומקפלים לתוך התערובת .

  • 04.

    מכינים במחבת מתאימה משומנת קלות .

  • 05.

    שומרים את המוכנים במקום חם בעת הכנת שאר הוופלים.

  • 06.

    מגישים עם מייפל, חמאה וגלידה או תותים בקרמל.

הכנת? כאן מדרגים
(187)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.