עוגות גבינה באסקיות אישיות
עוגות גבינה אפויות וקלילות שכל אחד יכול להכין, ואפילו צריך לשרוף אותן בכוונה! מתכון מושלם לשבועות לעוגות גבינה נהדרות שמכינים בלי בעיה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: מיכל לוי אלחלל
עיצוב: מיכל לוי אלחלל
המרכיבים ל14-12 יחידות:
- 2 גביעים (450 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי
- 4 ביצים
- 2/3 כוס (150 גרם) סוכר
- ½ כף קמח
- 1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
גודל תבנית: תבנית שקעים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-220 מעלות. משמנים את השקעים בתבנים ומכניסים לתוכם נייר עגול שירפד את הבסיס והשוליים.
-
02.
בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי העוגה עד שנוצרת בלילה אחידה.
-
03.
ממלאים את השקעים בבלילה. אופים כ-20 דקות או עד שהעוגות מזהיבות ואף משחימות מאוד.
טיימר מופעל
-
04.
מוציאים מהתנור ומצננים לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים