מתכון עוגת גבינה באסקית אישית לחג השבועות | השף הלבן

עוגות גבינה באסקיות אישיות

עוגות גבינה אפויות וקלילות שכל אחד יכול להכין, ואפילו צריך לשרוף אותן בכוונה! מתכון מושלם לשבועות לעוגות גבינה נהדרות שמכינים בלי בעיה

מאת: מיכל לוי אלחלל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון עוגת גבינה באסקית אישית לשבועות
צילום: מיכל לוי אלחלל עיצוב: מיכל לוי אלחלל

המרכיבים ל14-12 יחידות:

  • 2 גביעים (450 גרם) גבינת נפוליאון בטעם טבעי
  • 4 ביצים
  • 2/3 כוס (150 גרם) סוכר
  • ½ כף קמח
  • 1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
גודל תבנית: תבנית שקעים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-220 מעלות. משמנים את השקעים בתבנים ומכניסים לתוכם נייר עגול שירפד את הבסיס והשוליים.

  • 02.

    בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי העוגה עד שנוצרת בלילה אחידה.

  • 03.

    ממלאים את השקעים בבלילה. אופים כ-20 דקות או עד שהעוגות מזהיבות ואף משחימות מאוד.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מוציאים מהתנור ומצננים לפחות 10 דקות לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)