פסטה עם פלפלים, חצילים, זיתים ובולגרית | השף הלבן

פסטה עם פלפלים, חצילים, זיתים ובולגרית

פסטה ים תיכונית קייצית עם תוספות טעימות

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם פלפלים, חצילים, זיתים ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 2 חצילים חתוכים לקוביות של 1.5 סמ"ר
  • מלח, פלפל
  • 1 כף עלי תימין
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 3 פלפלים אדומים
  • 500 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1/2 כוס זיתים קצוצים דק
  • 4 שיני שום כתושות
  • 200 גרם גבינה בולגרית 5% "פיראוס", מפוררת
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מפזרים קוביות חצילים בתבנית, בוזקים מלח, פלפל ותימין ומזלפים 2 כפות שמן זית. אופים כ 25 דקות עד שהחצילים זהובים ורכים. שמים את הפלפלים בתבנית ואופים יחד עם החצילים. אפשר להניח את התבנית על תחתית התנור ולאחר 1/4 שעה להפוך את הפלפלים. כשהחצילים מוכנים מוציאים אותם מהתנור, מכבי את התנור ומשאירים ב את הפלפלים ל 15 דקות נוספות. קולפים את הפלפלים וחותכים לריבועים קטנים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    מערבבים את הפסטה החמה עם החצילים, פלפלים זיתים, שום, יתרת שמן הזית, בולגרית ופטרוזיליה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.