פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה

פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה

מאת: שרית שמול
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקפצת בפלפלים ומוצרלה

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 1 חבילה פסטה צינורות
  • 2 פלפל אדום
  • 2 פלפל צהוב
  • 2 פלפל ירוק
  • פתיתי מוצרלה "השף הלבן" 200 גרם
  • 5 שיני שום
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות
  • 5 כפות שמן זית
  • 7 קוביות בזיליקום קפואות
  • קורט מלח
  • קורט פלפל לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרתיחים מים עם קורט מלח

  • 02.

    שופכים את חבילת הפסטה

  • 03.

    בווק מחממים שמן זית חותכים את הפלפלים לרצועות

  • 04.

    חוצים את שיני השום לפרוסות מטגנים קלות

  • 05.

    מוסיפים את הפטריות פרוסות מתבלים בבזיליקום מלח ופלפל לבן

  • 06.

    מסננים את הפסטה ומוסיפים לווק

  • 07.

    מגרדים מוצרלה ומגישים חם

הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.