מתכון פסטה שמנת ועגבניות | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ועגבניות

פסטה ברוטב אדמדם קרמי, מתכון בעשר דקות

מאת: ירדן טליאס
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת עגבניות

המרכיבים ל 5 מנות:

  • חבילת פסטה (עדיף צדפים)
  • חבילת שמנת מתוקה לאפייה
  • 2 עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים עד שהם מבעבעים בתוך סיר ומכניסים לתוכם את הפסטה עד שהם מוכנות.

  • 02.

    בו בזמן לוקחים סיר קטן ושופכים לתוכו את השמנת גם התבלינים. משאירים קצת על האש ותוך כדי שזה נקרם חותכים עגבניות לקוביות קטנות.

  • 03.

    מכניסים את העגבניות לסיר של הרוטב וממתינים עד שהרוטב נקרם והעגבניות מתרככות.

  • 04.

    מוציאים את הפסטה, מנקים אותה מהעמילן במים קרים ומוסיפים את הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(157)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.