ניוקי כרובית
אוהבים ניוקי? גם אנחנו! יש לנו עבורכם מתכון משודרג וטעים במיוחד לניוקי שעשוי מכרובית, ולא מתפוחי אדמה. מתכון יוצא דופן עם שילוב טעמים מנצח שקשה לעמוד בפניו

המרכיבים ל 2-3:
- ½ שקית (400 גרם) פתיתי כרובית "סנפרוסט"
- 100 גרם גבינת כנען "תנובה"
- 1 כוס קמח כוסמין לבן
- 1 כפית מלח
- 1 כוס עלי תרד "סנפרוסט", מאודים
- 2 שיני שום פרוסות
- 4 כפות שמן זית
- 1 כוס עגבניות שרי חצויות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את פתיתי הכרובית על תבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים כ-20 דקות בתנור על 180 מעלות.
טיימר מופעל
-
02.
טוחנים את פתיתי הכרובית הצלויים ומערבבים בקערה עם שאר המרכיבים.
-
03.
על משטח מקומח יוצרים גלילים מהתערובת וחותכים לחתיכות באורך של 2 ס"מ.
-
04.
ממלאים סיר במים וכף מלח ומביאים לרתיחה.
-
05.
מכניסים לסיר שליש מכמות הניוקי ומבשלים עד שהם צפים על פני המים. מוציאים אותם מהסיר בעזרת כף מחוררת וחוזרים על הפעולה בכמויות קטנות בכל פעם.
-
06.
במחבת רחבה מחממים שמן זית ומוסיפים שום ועגבניות שרי, מקפיצים כ-3 דקות ומוסיפים את התרד, הניוקי והתבלינים. מערבבים כ-3 דקות ומגישים חם.
טיימר מופעל
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא ללא ספק הניוקי. אם גם אתם אוהבים ניוקי ומחפשים מתכון חדש ומפתיע לפסטה האהובה, יש לכם מזל. יש לנו עבורכם מתכון משודרג וטעים במיוחד לניוקי שעשוי מכרובית, ולא מתפוחי אדמה. מתכון יוצא דופן עם שילוב טעמים מנצח שקשה לעמוד בפניו