מק אנד צ'יז עם זוקיני וקרמבל
מק אנד צ'יז כמו שעדיין לא טעמתם! מתכון לפסטה אפויה עם טריו פתיתים, זוקיני וקרמבל מלוח שלא ניתן לעמוד בפניה. המנה שתשדרג לכם את ארוחת הערב המשפחתית
המרכיבים ל 6 מנות:
- 1 חבילת פסטה קצרה מכל סוג שאוהבים
- 3 זוקיני פרוסים לעיגולים
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- 2 כוסות (480 מ"ל) חלב תנובה
- קורט אגוז מוסקט
- 50 גרם חמאה
- 1/4 כוס (35 גרם) קמח
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1/2 כוס פירורי לחם זהובים
- 1 כף שום גבישי
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 50 גרם שקדים מולבנים פרוסים
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים.
-
02.
בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים מלח ואגוז מוסקט ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים.
-
03.
מוסיפים תוך כדי ערבוב בעזרת מטרפה את החלב עד לקבלת קרם סמיך ומסירים מהאש.
-
04.
בקערה גדולה מערבבים את הפסטה עם הרוטב, הזוקיני, הפלפל השחור, הבצל הירוק וטריו פתיתים.
-
05.
בקערה נפרדת מערבבית את מרכיבי הקרמבל.
-
06.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים מעל את הקרמבל.
-
07.
אופים ב-180 מעלות כ-35 דקות עד להשחמה.
טיימר מופעל
-
08.
מגישים לצד שמנת חמוצה.
-
09.
בתאבון!