מתכון טליאטלה עם עגבניות וריחן | השף הלבן

טליאטלה עם עגבניות וריחן

פסטה עם עגבניות וריחן

מאת: איריס בדור
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טליאטלה עם עגבניות וריחן

המרכיבים ל4 מנות:

  • 500 גרם טליאטלה או ספגטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 קופסה עגבניות שלמות משומרות
  • מלח
  • 8 עלי ריחן
  • 60 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת טרי
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן, מוסיפים את העגבניות עם הנוזלים ומועכים אותן בתוך הסיר בעזרת מכשיר או מזלג. 2 .מבשלים 5 או 10 דקות לא יותר כדי לשמור על גוון האדום הבוהק של הרוטב.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ואת עלי הריחן בשלמותם בוחשים היטב.

  • 03.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות העטיפה- נזהרים מבישול יתר.

  • 04.

    מנקזים את הפסטה המוכנה דרך מסננת, מוסיפים את הרוטב, מפזרים מעל מעט פרמזן מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(255)