מתכון טליאטלה עם עגבניות וריחן | השף הלבן

טליאטלה עם עגבניות וריחן

פסטה עם עגבניות וריחן

מאת: איריס בדור
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טליאטלה עם עגבניות וריחן

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 500 גרם טליאטלה או ספגטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 קופסה עגבניות שלמות משומרות
  • מלח
  • 8 עלי ריחן
  • 60 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת טרי
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן, מוסיפים את העגבניות עם הנוזלים ומועכים אותן בתוך הסיר בעזרת מכשיר או מזלג. 2 .מבשלים 5 או 10 דקות לא יותר כדי לשמור על גוון האדום הבוהק של הרוטב.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ואת עלי הריחן בשלמותם בוחשים היטב.

  • 03.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות העטיפה- נזהרים מבישול יתר.

  • 04.

    מנקזים את הפסטה המוכנה דרך מסננת, מוסיפים את הרוטב, מפזרים מעל מעט פרמזן מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(255)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.