מתכון לזנית גבינות מהירת הכנה | השף הלבן

לזנית גבינות מהירת הכנה

לזניה חלבית פשוטה וטעימה!

מאת: השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזנית גבינות מהירת הכנה

המרכיבים לתבנית מלבנית בגודל 23/33 ס"מ:

  • 1 חבילת עלי לזניה
  • 1 חבילת גבינה בולגרית "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • 2 גביעי גבינת קוטג' 250 גרם "תנובה"
  • 2 ביצים
  • פתיתי גבינת עמק למאפים
לרוטב:
  • 2 גביעי רסק עגבניות
  • 0.5 כפית מלח
  • אורגנו לפי הטעם
  • 0.5 כפית סוכר
  • 0.5 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את חומרי הרוטב. מערבבים בנפרד את הקוטג' והביצים לתערובת אחידה

  • 02.

    מרכיבים את הלזניה: משמנים תבנית בינונית ומניחים שכבה אחת של עלי לזניה, מעליה שופכים חצי מכמות הרוטב ומכסים בעוד שכבה של עלי לזניה. לאחר מכן מפזרים את קוביות הגבינה המלוחה ומניחים שכבה נוספת של עלי לזניה. יוצקים את תערובת הקוטג', מניחים את השכבה האחרונה של עלי הבצק פסטה ויוצקים את החצי השני של הרוטב. ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת מעל הרוטב

  • 03.

    מכניסים את התבנית לתנור למשך שעה על חום בינוני

הכנת? כאן מדרגים
(2511)