קישואים ממולאים בגבינה עם רוטב קרם פרש ויוגורט | השף הלבן

קישואים ממולאים בגבינות

מנה ראשונה קסומה של קישואים וגבינות

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קישואים ממולאים בגבינות

המרכיבים ל 6 ממולאים:

  • 6 קישואים בינוניים ארוכים או קטנים ומלאים
  • 250 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
  • 2 ביצים
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח
  • שמן לטיגון
חומרים לציפוי:
  • 1 כוס פרורי לחם
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים טרופות
חומרים לרוטב:
  • 200 מ"ל קרם פרש
  • 2 גביעי שלי יוגורט
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף אורגנו טרי או יבש קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: 

  • 02.

    במידה והקישואים בינוניים פורסים אותם לאורכם ל- 4 חלקים שווים ובעזרת כף מרוקנים את הליבה כף שתיווצר מעין סירה. במידה והקישואים קטנים מרוקנים אותם מהליבה כשהם שלמים.

  • 03.

    מקצצים את ליבת הקישואים ומניחים בקערה. מוסיפים את גבינת הכנען, פתיתי העמק, הביצים והפטרוזיליה, מתבלים ומערבבים היטב.

  • 04.

    ממלאים את הקישואים בתערובת הגבינות ומצפים אותם תחילה בקמח, אח"כ בביצים הטרופות ולבסוף בפרורי הלחם או הגרסיני.

  • 05.

    מכניסים לשמן שחומם לחום גבוה ומטגנים עד קבלת צבע זהוב.

  • 06.

    מסדרים את הקישואים בכלי חסין אש ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים במשך 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    להכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים, יוצקים מעל הקישואים ומגישים חם או קר.  

הכנת? כאן מדרגים
(130)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.