שקשוקת אלפרדו עם שמנת ופרמזן
רוצים לגוון את השקשוקה הקבועה? בואו להכין את המתכון המעולה של טיקטוק תנובה לשקשוקת אלפרדו עשירה עם שמנת ופרמזן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל 3-4 מנות:
- כרישה בינונית
- פטריות מסוגים שונים (שמפיניון פורטבלו ושימג'י)
- 350 מ"ל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 5 ביצים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- כפית אבקת שום
- רבע כפית אגוז מוסקט
- ½ חבילה (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- ½ צרור פטרוזיליה קצוץ
- לטיגון: שמן זית או חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הכרישה לחצאי טבעות ומטגנים עם מעט שמן או חמאה עד שהכרישה הופכת שקופה.
-
02.
במקביל, מורידים את הרגליים של פטריות השמפניון והפורטובלו.
-
03.
מוסיפים את הפטריות למחבת ומטגנים למשך כ- 3 דקות
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את השמנת והתבלינים. שוברים פנימה את הביצים וסוגרים עם מכסה למשך כ- 5 דק.
-
05.
מורידים מהאש, מוסיפים גבינת פרמזן מגוררת ומעט פטרוזיליה.
הכנת? כאן מדרגים