נאצ׳וס וגבינת מנצ׳גו – נשנוש ביס מושלם | השף הלבן

מתכון נאצ׳וס וגבינת מנצג׳ו

כולם אוהבים נאצ'וס! סידרנו לכם שדרוג למאכל האהוב, שלדעתנו יוצר את הביס המושלם: נאצ'וס, סלסלת עגבניות פיקנטית וגבינת מנצ'גו בעלת טעם עדין ומרקם קרמי.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון נאצ׳וס וגבינת מנצג׳ו

המרכיבים ל 2:

  • 1 חבילת נאצ'וס
  • 150 גרם גבינת מנצ'גו "COLLECTION"
לסלסה:
  • 1/2 בצל קטן
  • 2 עגבניות בשלות
  • 1-2 ס"מ פלפל ירוק חריף
  • קורט מלח
  • שן שום קלופה
גודל תבנית: קערה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הסלסה: בעזרת מעבד מזון ידני, טוחנים ביחד את כל חומרי הסלסה למרקם מעט גס. מעבירים לצלוחית הגשה.

  • 02.

    חותכים את פלח גבינת המנצ'גו למקלות ומעבירים לקרש הגשה.

  • 03.

    מגישים יחד נאצ'וס – משלבים בכל ביס נאצ'וס, גבינה וסלסת עגבניות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.