מתכון מאפה עלי סיגר במילוי גבינה וצימוקים | השף הלבן

מאפה עלי סיגר במילוי גבינה וצימוקים

אביגיל משתפת אותנו במתכון למאפה גבינות מתוק ונפלא

מאת: אביגייל כהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפה עלי סיגר במילוי גבינה וצימוקים

המרכיבים ל20 מנות:

  • 1 חבילה עלי סיגר שהופשרו במקרר
  • 1 חבילה גבינת כנען
  • 4 כפות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • חופן צימוקים או חמוציות לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות. לאחר מכן, שמים בקערה את הגבינה ומוסיפים את כל שאר המצרכים. מערבבים היטב.

  • 02.

    לוקחים עלה סיגר וחוצים אותו לחצי. מניחים על משטח העבודה כשהצד העגול מופנה אלינו והצד הישר,זה שחתכנו רחוק מאיתנו.

  • 03.

    מניחים מהמלית מעט על הצד העגול ומגלגלים בעדינות לסיגר הדוק.

  • 04.

    מניחים את הסיגרים בתבנית עם נייר אפיה. להכנת מאפה שבלולים מגלגלים כל סיגר בעדינות לשבלול ומניחים בתבנית מוארכת או עגולה בצורה צפופה אחד ליד השני.

  • 05.

    מערבבים בכוס 2 כפות שמן עם 2 כפות דבש ומורחים על הסיגרים או על המאפה.

  • 06.

    אופים בחום של 180 מעלות במשך 30-40 דקות עד שהסיגרים מזהיבים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 07.

    מוציאים מהתנור, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ואפשר גם לקשט במעט שוקולד מריר מומס.

הכנת? כאן מדרגים
(60)