לביבות תפוחי אדמה
לביבות קלאסיות לחג החנוכה וגם לנשנוש בימי חול. מומלץ להוסיף תבלינים ועשבי תיבול
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל25 לביבות:
- 1 בצל
- 2 תפוחי אדמה
- 2 ביצים
- עשבי תיבול ותבלינים
- 3 כפות קמח
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מגרדים את התפוחי אדמה בפומפייה עם להבים גדולים.
-
03.
לאחר מכן סוחטים היטב את הנוזלים של התפוחי אדמה ומניחים במסננת.
-
04.
מטגנים בצל קצוץ דק דק
-
05.
לוקחים קערה ומוסיפים את המרכיבים: 3 כפות קמח, תפוחי האדמה המסוננים, הבצל המטוגן, 2 ביצים ותבלינים לפי הטעם.
-
06.
מערבבים היטב וסוחטים את יתרת הנוזלים
-
07.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים.
הכנת? כאן מדרגים