מתכון לביבות תפוחי אדמה | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה

לביבות קלאסיות לחג החנוכה וגם לנשנוש בימי חול. מומלץ להוסיף תבלינים ועשבי תיבול

מאת: מתכון גולש
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה

המרכיבים ל 25 לביבות:

  • 1 בצל
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • עשבי תיבול ותבלינים
  • 3 כפות קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מגרדים את התפוחי אדמה בפומפייה עם להבים גדולים.

  • 03.

    לאחר מכן סוחטים היטב את הנוזלים של התפוחי אדמה ומניחים במסננת.

  • 04.

    מטגנים בצל קצוץ דק דק

  • 05.

    לוקחים קערה ומוסיפים את המרכיבים: 3 כפות קמח, תפוחי האדמה המסוננים, הבצל המטוגן, 2 ביצים ותבלינים לפי הטעם.

  • 06.

    מערבבים היטב וסוחטים את יתרת הנוזלים

  • 07.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.