לביבות תפוח עץ, קינמון ופטל
בואו להתפנק עם מתכון ללביבות נהדרות ולצידן, מטבלים בטעמים
פרווה
סוג מתכון
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: נעה קנרק
המרכיבים ל10 לביבות:
- 2 כפות זרעי צ'יה טחונים
- חצי בקבוק משקה סויה BIO תנובה תפוח-פטל
- 2 תפוחי עץ מגוררים גס עם הקליפה
- 4-5 כפות סילאן
- 3 כפות קמח מלא או קוואקר שיבולת שועל
- חצי כפית סודה לשתייה
- 4 כפות אגוזי מלך קצוצים
- 2 כפות שמן קנולה
- כפית שטוחה קינמון
- ספריי שמן
- אבקת סוכר
להגשה
- 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה בטעם אפרסק
- 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה בטעם תות
- 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה במתיקות מעודנת מעורבב עם רבע כפית תמצית וניל וקליפת לימון מגוררת
הוראות הכנה:
-
01.
tab-stops:list 0pt"
-
02.
מחממים תנור ל220 מעלות.
-
03.
tab-stops:list 0pt"
-
04.
בקערה קטנה מערבבים את זרעי
-
05.
הצ'יה עם
-
06.
משקה הסויה
-
07.
ומניחים בצד למספר דקות.
-
08.
tab-stops:list 0pt"
-
09.
סוחטים את התפוחים המגוררים
-
10.
ומערבבים עם שאר החומרים למעט אבקת הסוכר.
-
11.
tab-stops:list 0pt"
-
12.
מרפדים תבנית עם נייר אפייה,
-
13.
מרססים מעט שמן, יוצרים לביבות באמצעות כף ומניחים במרווחים על נייר האפייה.
-
14.
tab-stops:list 0pt"
-
15.
אופים כ-10 דקות עד השחמה.
טיימר מופעל
-
16.
tab-stops:list 0pt"
-
17.
מוציאים ומפזרים מעט אבקת סוכר.
-
18.
tab-stops:list 0pt"
-
19.
מגישים עם
-
20.
מעדני הסויה
-
21.
בטעמים.
הכנת? כאן מדרגים