לביבות תפוח עץ, קינמון ופטל - מנה ממכרת! | השף הלבן

לביבות תפוח עץ, קינמון ופטל

בואו להתפנק עם מתכון ללביבות נהדרות ולצידן, מטבלים בטעמים

מאת: אודי ברקן
פרווה סוג מתכון
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנרק

המרכיבים ל10 לביבות:

  • 2 כפות זרעי צ'יה טחונים
  • חצי בקבוק משקה סויה BIO תנובה תפוח-פטל
  • 2 תפוחי עץ מגוררים גס עם הקליפה
  • 4-5 כפות סילאן
  • 3 כפות קמח מלא או קוואקר שיבולת שועל
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • 4 כפות אגוזי מלך קצוצים
  • 2 כפות שמן קנולה
  • כפית שטוחה קינמון
  • ספריי שמן
  • אבקת סוכר
להגשה
  • 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה בטעם אפרסק
  • 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה בטעם תות
  • 1 גביע מעדן סויה BIO תנובה במתיקות מעודנת מעורבב עם רבע כפית תמצית וניל וקליפת לימון מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    tab-stops:list 0pt"

  • 02.

    מחממים תנור ל220 מעלות.

  • 03.

    tab-stops:list 0pt"

  • 04.

    בקערה קטנה מערבבים את זרעי

  • 05.

    הצ'יה עם

  • 06.

    משקה הסויה

  • 07.

    ומניחים בצד למספר דקות.

  • 08.

    tab-stops:list 0pt"

  • 09.

    סוחטים את התפוחים המגוררים

  • 10.

    ומערבבים עם שאר החומרים למעט אבקת הסוכר.

  • 11.

    tab-stops:list 0pt"

  • 12.

    מרפדים תבנית עם נייר אפייה,

  • 13.

    מרססים מעט שמן, יוצרים לביבות באמצעות כף ומניחים במרווחים על נייר האפייה.

  • 14.

    tab-stops:list 0pt"

  • 15.

    אופים כ-10 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 16.

    tab-stops:list 0pt"

  • 17.

    מוציאים ומפזרים מעט אבקת סוכר.

  • 18.

    tab-stops:list 0pt"

  • 19.

    מגישים עם

  • 20.

    מעדני הסויה

  • 21.

    בטעמים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)