לביבות חצילים ובולגרית עם יוגורט עיזים
שילוב קלאסי ומנצח של חציל קלוי ובולגרית עם ציפוי פריך. מושלם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 14:
- 250 גרם בולגרית או פטה כבשים "פיראוס"
- 2 כוסות חציל קלוי *
- 1 ביצה
- 2/3 כוס פירורי לחם + 1/2 כוס לציפוי
- שמן לטיגון
להגשה:
- 1 כוס יוגורט עיזים "פיראוס"
- חופן בצל ירוק קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את בשר החציל במסננת ומסננים מנוזלים 10-15 דקות. מעבירים לקערה עם הגבינה, ביצה ופירורי לחם ומערבבים. מכסים ומשהים במקרר שעתיים.
טיימר מופעל
-
02.
שמים את פירורי הלחם לציפוי בצלחת. יוצרים לביבות עבות מגלגלים בפירורי לחם ומטגנים כ 3 דקות מכל צד עד ששחום. מניחים על נייר סופג.
טיימר מופעל
-
03.
מערבבים יוגורט ובצל ירוק ומגישים לצד הלבבות.* קונים חציל קלוי מוכן בצנצנת או קולים 1 חציל גדול על להבת הגז, קולפים ומועכים במזלג
הכנת? כאן מדרגים