לביבות חצילים ובולגרית עם יוגורט עיזים | השף הלבן

לביבות חצילים ובולגרית עם יוגורט עיזים

שילוב קלאסי ומנצח של חציל קלוי ובולגרית עם ציפוי פריך. מושלם

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות חצילים ובולגרית עם יוגורט עיזים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 14:

  • 250 גרם בולגרית או פטה כבשים "פיראוס"
  • 2 כוסות חציל קלוי *
  • 1 ביצה
  • 2/3 כוס פירורי לחם + 1/2 כוס לציפוי
  • שמן לטיגון
להגשה:
  • 1 כוס יוגורט עיזים "פיראוס"
  • חופן בצל ירוק קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את בשר החציל במסננת ומסננים מנוזלים 10-15 דקות. מעבירים לקערה עם הגבינה, ביצה ופירורי לחם ומערבבים. מכסים ומשהים במקרר שעתיים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    שמים את פירורי הלחם לציפוי בצלחת.  יוצרים לביבות עבות מגלגלים בפירורי לחם ומטגנים כ 3 דקות מכל צד עד ששחום. מניחים על נייר סופג.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מערבבים יוגורט ובצל ירוק ומגישים לצד הלבבות.* קונים חציל קלוי מוכן בצנצנת  או קולים 1 חציל גדול על להבת הגז, קולפים ומועכים במזלג

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.