לביבות ברוקולי ופטריות
מנה טעימה ומשביעה לארוחת ערב וכן דרך קלה יותר לגרום לילדים לאכול ברוקולי. ניתן להכין גם מכרובית.
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 לביבות:
- 500 גרם ברוקולי מוקפא או מיני ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
- סלסילת פטריות שמפיניון קצוצות דק
- 3 ביצים
- 3 כפות פרורי לחם
- כף אבקת מרק פטריות
- פלפל שחור
- מלח
- בצל ירוק קצוץ (אופציונלי)
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הברוקולי במי מלח רותחים עד לריכוך. מסננים ומועכים במועך תפוחי אדמה - נפטרים מנוזלים מיותרים.
-
02.
מוסיפים לברוקולי המעוך את שאר החומרים ומערבבים היטב.
-
03.
מחממים מעט שמן במחבת גדולה בעלת ציפוי מונע הדבקות. יוצקים למחבת כפות מלאות מתערובת הברוקולי, משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
-
04.
מגישים לצד טחינה/ חומוס / גבינה או ללא תוספות.
הכנת? כאן מדרגים