לביבות בטטה וחמד עם יוגורט עיזים | השף הלבן

לביבות בטטה וחמד עם יוגורט עיזים

הקסם בלביבות האלה הוא האורגנו שמעניק לחמד ולבטטה טוויסט מושלם

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בטטה וחמד עם יוגורט עיזים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 2 כוסות דחוסות בטטה או תפוח אדמה, מגוררת גס
  • 1/2 חבילת חמד 5% או 16% מגוררת גס
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 כף אורגנו קצוץ דק
  • קורט מלח, פלפל
  • 3 כפות קמח
  • שמן לטיגון
  • יוגורט עיזים פיראוס להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה בטטה, חמד, ביצים, אורגנו, מלח ופלפל לעיסה אחידה. מוסיפים קמח ומערבבים.

  • 02.

    מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומכינים צלחת מרופדת נייר סופג. יוצרים בידיים או בעזרת כף גלידה קפיצית לביבות ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהלביבה שחומה מבחוץ ורכה מבפנים. מניחים על נייר סופג. מגישים מיד עם  זילוף יוגורט.

    טיימר מופעל

    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.