אומלט פטריות במילוי קממבר
אומלט היא חביתה משודרגת והפעם במילוי מפנק של גבינת קממבר ופטריות
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2:
- שן שום כתושה
- 4 ביצים
- 1/2 חבילת גבינת קממבר תנובה
- פלפל שחור גרוס
- מלח גס
- 3 פטריות שמפיניון בינוניות קצוצות
- 3 פטריות פורטובלו בינוניות קצוצות - לבחירה
- 1 כף שמן זית
- 3-4 עלי בזיליקום קצוצים/ענף בצל ירוק קצוץ/בצל רגיל קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את גבינת קממבר תנובה בעודה קרה.
-
02.
מחממים כף שמן זית וצולים את הפטריות צלייה קלה, עם בזיליקום או בצל, שום כתוש ופלפל שחור גרוס.
-
03.
טורפים את הביצים היטב עם מלח ומוסיפים מעל הפטריות.
-
04.
יוצקים את הבלילה למחבת, מטגנים.
-
05.
מניחים מעל חציו של האומלט מפרוסות הקממבר תנובה ובעזרת תרווד רחב סוגרים את האומלט.
-
06.
צולים עוד חצי דקה ומגישים. ניתן להחליף את גבינת קממבר תנובה בפתיתי עמק
הכנת? כאן מדרגים