אומלט פטריות במילוי קממבר | השף הלבן

אומלט פטריות במילוי קממבר

אומלט היא חביתה משודרגת והפעם במילוי מפנק של גבינת קממבר ופטריות

מאת: עורך אתר השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אומלט פטריות במילוי קממבר

המרכיבים ל 2:

  • שן שום כתושה
  • 4 ביצים
  • 1/2 חבילת גבינת קממבר תנובה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • 3 פטריות שמפיניון בינוניות קצוצות
  • 3 פטריות פורטובלו בינוניות קצוצות - לבחירה
  • 1 כף שמן זית
  • 3-4 עלי בזיליקום קצוצים/ענף בצל ירוק קצוץ/בצל רגיל קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את גבינת קממבר תנובה בעודה קרה.

  • 02.

    מחממים כף שמן זית וצולים את הפטריות צלייה קלה,     עם בזיליקום או בצל, שום כתוש ופלפל שחור גרוס.

  • 03.

    טורפים את הביצים היטב עם מלח ומוסיפים מעל הפטריות.

  • 04.

    יוצקים את הבלילה למחבת, מטגנים.

  • 05.

    מניחים מעל חציו של האומלט מפרוסות הקממבר תנובה    ובעזרת תרווד רחב סוגרים את האומלט.

  • 06.

    צולים עוד חצי דקה ומגישים. ניתן להחליף את גבינת קממבר תנובה בפתיתי עמק

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.