אומלט בצל סגול וטריו גבינות
גם חביתה פשוטה יכולה להפוך למנת גורמה! בואו לגלות כיצד מכינים את האומלט של המסעדות עם בצל סגול וטריו גבינות שפשוט אי אפשר לוותר עליו

המרכיבים ל מנה אחת:
- 1 כפית חמאה
- 1 כף שמן זית
- חצי בצל סגול פרוס דק
- 2 ביצים
- 2 כפות שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- רבע כפית מלח
- קורט פלפל שחור גרוס
- 3 כפות פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- 1 כף עירית פרוסה דק
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת טפלון בינונית מחממים יחד את החמאה ואת שמן הזית.
-
02.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים כ-3 דקות על להבה בינונית, עד שהבצל מזהיב מעט.
טיימר מופעל
-
03.
במקביל טורפים יחד את הביצים, שמנת, מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה.
-
04.
מוסיפים את הביצים הטרופות למחבת עם הבצל. מפזרים מעל את פתיתי הגבינה, מנמיכים את האש ומכסים עם מכסה.
-
05.
מבשלים כ-2 דקות, מורידים מכסה והופכים בזהירות את האומלט.
טיימר מופעל
-
06.
מורידים מהאש אך משאירים על המחבת כ-2 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
07.
מורידים לצלחת ומפזרים עירית. מגישים מיד.
-
08.
בתאבון!